KAYSERİ / MELİKGAZİ - Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Adres
Yıldırım beyazıt mahMithatpaşa cad No144 Melikgazi/KAYSERİ Üniversite Yolu Tekno Park arkası
Vizyon
Okulunda istekle ve güleryüzlü çalışan öğretmenlerin eşliğinde " Önce İnsan" anlayışından yola çıkarak hazırlanan ´sınıf sistemi´ne dayanan güçlü bir kimliğe sahip,başarıyı hedefleyen,aydın,katılımcı,toplum tarafından takdir edilen,Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip,hoşgörülü,ahlaklı gençler yetiştiren ve yapmış olduğu çalışmalarla örnek ve önder olan bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları "Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli,manevi ve kültüreldeğerlerini benimseyen,koruyan,geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven;ailesine,toplumuna ve vatanına bağlı;çok çalışmaya hazır;ahlaklı,özgüven ve sorumluluk sahibi;ufku geniş;işbirliğine önem veren,yarının teknoloji ve bilgi toplumuna şimdiden hazır ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir"
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
08.40-14.30
Ulaşım
Her Yarım Saatta Keçitepesi(Yenimahalle) Belediye otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yeni Mah.Mithatpaşa caddesi.No:146-Melikgazi/KAYSERİ
4 Km